هیدروتهای گربن و ساگاروز در تغذیة انسان
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 81
1-2- هیدراتهای کربن و ساکاروز در تغذیه انسان
انسانهایی که با کارهای سنگین درگیر نیستند . روزانه به مواد غذایی اساسی و ضروری ذیل نیاز دارند : 10 گرم پروتئین ، 90 گرم چربی و 500 گرم هیدراتهای کربن ، بنابراین ، هیدراتهای کربن ، قسمت اعظم (بیش از 70% ) غذای انسان را تشکیل می دهند .
ارزش حرارتی یک گرم پروتئین 8/4 کیلو کالری ( احتراق ناقص در بدن تا تشکل اوره ) و ارزش حرارتی یک گرم چربی 3/9 کیلو کالری و بالاخره ارزش حرارتی یک گرم هیدرات کربن 4 کیلو کالری می باشد .
بدین توتیب ، ارزش حرارتی هیدراتهای کربن از پروتئین تر و ضمناً از چربیها ، بسیار کمتر است .
با این وصف ، کالری ناشی از هیدراتهای کربن ، بیش از 60% کل کالری روزانه مورد نیاز است را تشکیل می دهد ( پروتئین : 480 کیلو کالری چربی : 837 کیلو کالری ، هیدراتهای کربن : 200 کیلو کالری ، کل : 3317 کیلوکالری ) .
بنابراین هیدراتهای کربن منبع اصلی انرژی بدن انسان است. نشاسته . کربوهیدرات اصلی جیره غذایی انسان ( در غلات ، سیب زمبنی و غیره ) و با بزاق دهان و آنزیمهای معده قبل از جذب ، هیدرولیز می شود . این پروی چندی طول می کشد . کربوهیدراتهای محلول ، شامل ساکاروز ، یعنی قند معمولی ، خیلی سریعتر از نشاسته هضم و جذب می شوند . چون قند در عین خوشمزه وش یرین است : انسانها با کمال اشتیاق قند را جایگزین قسمتی از مواد غذایی نشاسته ای می نمایند . قند ، به عنوان یک ماده غذایی ذخیره شدنی شدنی ( بصورت چربی ) و قابل پس گرفتن از ذخیره برای تولید انرژی در آمده است . ( هنگام راهپیمایی ، ورزش ، برای کارهای سنگین کارگر ، برای بیماران و اشخاصی که دوره نقاهت را می گذرانند ) . ساکاروز از سایر قندها به استثنای فروکتوز که خود کمی شیرین تر از سایر قندهاست شیرینتر است و چنانچه شیرینی ساکاروز 10 باشد و فروکتوز و گلوکوز نسبی که با درجه حرارت آزمایش بستگی دارندبه شرح زیر بیان می گردد :
درجه حرارت به سانتی گراد
- فروکوز
- گلوکوز
18
128
58
40
100
56
60
79
33
گرچه فروکوز قدری شیرین تر از ساکاروز می باشد ، لیکن تهیه آنچه پیچیده است و چون کریستالهای آن جاذب الرطوبه بوده ، رطوبت هوا را سریعاً جذب و ب سهولت به مایع تبدیل می گردد .انبار کردن آن نیز مشکل است . ساکاروز به علت ارزش به علت ارزش غذایی قابل توجه و خاصیت قابل توجه و خاصیت قابلیت جذب آسان و همچنین خواص فیزیکی لان مهمترین ماده غذایی اجتناب مرسوم شده است . معذلک ، بعلت ارزش غذایی قابل توجه و سرعت جذب آن ، تنها کربوهیدرات مواد غذایی نمی تواند باشد . نشاسته کندتر هضم می شود و گلوکز مورد نیاز خون را یکنواخت تر تأمین می نماید . از طرف دیگر ، چنانچه مقادیر خیلی زیاد ساکاروز مصرف شود .
خود بیش از حد گلوکز انباشته شده و تبدیل به چربی گردیده در بدن به صورت لایه چربی در می اید . بنابراین اگر چه به علت این است که بجای قسمتی از مواد نشاسته ای غذای روزانه ، قند مصرف شود ، ولی مصرف ساکاروز نباید از 25% کربوهیدرات تجاوز کند . یعنی نباید از 125 گرم در روز بیشتر مصرف گردد .
2-2 مشخصات گیاه شناسی ، موطن اصلی – بیولوژی چغندر قند
چغندر بنام علمی بتاوولگاریس گیاهی از خانواده پنجه غازیان است که مانند غازیاغی و اسفناج و سایر گیاهان مقاوم در مناطق کم باران و در اراضی شود رشدو نمو می نماید . در قدیم الایام چغندر برای تغذیه از برگ آن مورد مصرف بود . زراعت نوعی از چغندر که برای مصرف ریشه در منطقه
سایر محصولات :
هیدروتهای گربن و ساگاروز در تغذیة انسان
هیدروتهای گربن و ساگاروز در...
دانلود تحقیق در مورد روشهای جراحی جلوگیری از بارداریدانلود تحقیق در مورد روشهای جراحی جلوگیری...
هونداهوندا...
دانلود تحقیق در مورد روشهای تقسیم کار در بین پرستاریدانلود تحقیق در مورد روشهای تقسیم کار...
هوش هیجانی ابزاری نوین در مدیریت بازارهوش هیجانی ابزاری نوین در...
دانلود تحقیق در مورد روشهای تقسیم کار در بین پرستاری 2دانلود تحقیق در مورد روشهای...
هواشناسی و آلودگی هواهواشناسی و آلودگی...
هنرهای تجسمیهنرهای تجسمی...
دانلود تحقیق در مورد روش های ورود DNAدانلود تحقیق در مورد...
هنر اسلامیهنر اسلامی...
دانلود تحقیق در مورد روش های مناسب نگه داشتن وزن بدن 17 صدانلود تحقیق در مورد روش های...
همکشیدگی در گونه راش و مدل سازیهمکشیدگی در گونه راش و مدل...
دانلود تحقیق در مورد روش های جلوگیری از بارداریدانلود تحقیق در مورد روش های جلوگیری...
همدوسی نورهمدوسی نور...
هلیمهلیم...
دانلود تحقیق در مورد روش های جلوگیری از بارداری 22 صدانلود تحقیق در مورد روش...
هفت مسئله مزمن در سازمان هاهفت مسئله مزمن...
دانلود تحقیق در مورد روش تحقیق بیهوشیدانلود تحقیق در مورد روش تحقیق...
هزینه یابی کیفیت در پروژه هاهزینه یابی کیفیت در پروژه ها...
دانلود تحقیق در مورد روابط زناشوییدانلود تحقیق در مورد روابط...
نگهداری و تعمیرات برپایه تجارتنگهداری و تعمیرات برپایه تجارت...
نگهداری مهندسی مدیریتنگهداری مهندسی مدیریت...
دانلود تحقیق در مورد روابط زناشویدانلود تحقیق در...
نگرشی نوین به نظریات سازمان و مدیریت در جهان امروزنگرشی نوین به...
دانلود تحقیق در مورد رهنمودهای امامان در مورد بهداشت 32 صدانلود تحقیق در مورد رهنمودهای امامان در...
نگرشی به برج پیزانگرشی به برج...
دانلود تحقیق در مورد رمانتیسم 22 صدانلود تحقیق در مورد رمانتیسم 22 ص...
نگاهی به سازمانهای مجازی سازمانهای آیندهنگاهی به سازمانهای مجازی سازمانهای آینده...
دانلود تحقیق در مورد رماتیسمدانلود تحقیق در...
نیم نگاهی پیرامون بهره وری واصلاح سیستمهانیم نگاهی پیرامون بهره وری واصلاح سیستمها...
دانلود تحقیق در مورد رفلاکس ادراری و درمان آندوسکوپیک آن با ماده جدید زیست محیط سازگار در سگدانلود تحقیق در مورد رفلاکس ادراری و...
نیروی انسانینیروی انسانی...
دانلود تحقیق در مورد رفلاکس ادراری و درمان آندوسکوپیک آن با ماده جدید زیست محیط سازگار در سگ 120 صدانلود تحقیق در مورد رفلاکس...
نوعشناسی سیستمهای اطلاعاتنوعشناسی سیستمهای اطلاعات...
نوشابه بدون گازنوشابه بدون گاز...
دانلود تحقیق در مورد رفتار جنسی ناسالم و رفتارهای جنسی پرخطر 11 صدانلود تحقیق در مورد رفتار...
نوسانات میرا برای یک روباتنوسانات میرا برای...
دانلود تحقیق در مورد رعد و برق زدگیدانلود تحقیق در مورد رعد...
نهدارو~1نهدارو~1...
نقشه های گرافیک و نمودارهانقشه های گرافیک و نمودارها...
دانلود تحقیق در مورد رعد و برق زدگی 9 صدانلود تحقیق در مورد رعد...
نقش و کاربرد انرژی هسته ای در کشاورزینقش و کاربرد...
دانلود تحقیق در مورد رضایت بیماران از خدمات پرستاری 19 صدانلود تحقیق در...
نقش های مدیریتی مینتزبرگنقش های مدیریتی مینتزبرگ...
دانلود تحقیق در مورد رباطتاندون و عضلهدانلود تحقیق در مورد رباطتاندون...
نقش نظام مشارکت 5S در توسعة بهره وری و خلاقیت منابع انسانینقش نظام مشارکت 5S...
نقش مخمر در تولید مشروبات الکلینقش مخمر در تولید مشروبات الکلی...
دانلود تحقیق در مورد راههای زد بارداریدانلود تحقیق در...
نقش راهبر در اثربخشی مطالعات مهندسی ارزشنقش راهبر در اثربخشی مطالعات مهندسی...
دانلود تحقیق در مورد راههای جلوگیری از بارداریدانلود تحقیق در مورد...
قارچ مزرعه سروش 20 صقابلیتهای محتمل تکنیکی نانوتکنولوژی
فیزیولوژی جانوری
فیروزه
فولاد
طرح تولید ماشین آلات خشک کن میوه و سبزیجات
یونیت دندانپزشکی
نیروی برش Trim Force
کمک فنر دو جدارة بی فشار
کارآفرینی پرورش قارچ 21 ص
پرتودهی مواد غذایی (اشعه دادن) 18 ص
خشخاش و تریاک 29ص
کلمات کلیدی :ابل توجه خاصیت یدروتهای گربن ساگاروز یدراتهای ربن یلو الری ارزش حرارتی واد غذایی ابل توجه علت ارزش درجه حرارت ارزش غذایی غذایی ابل توجه خاصیت غذایی ساکاروز یدراتهای انسان شاسته حرارتی روتئین
- ۹۶/۰۷/۳۰