wbuyweb

  • ۰
  • ۰

تحقیق در مورد علوفه و یونجه 150 ص

تحقیق در مورد علوفه و یونجه 150 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات


دسته بندی : وورد


نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )


تعداد صفحه : 200 صفحه




قسمتی از متن .doc :



‏1


‏به نام خدا


‏مقدمه:


‏1-3- اهمیت وارزش غذایی علوفه یونجه به حدی است که موجب شده به ملکه نباتات علوفه ای شهره گردد . خاستگاه و مرکز پیدایش یونجه به نام علمی Medicago satival‏ ایران زمین است .


‏یونجه یکی از‏مهم ترین ‏ گیاهان علوفه ای برای حیوانات اهلی است . زیرا دارای مقدار زیادی پروتئ‏ی‏ن ، ویتامین های مختلف ، انرژی و قابلیت هضم پذیری بالاست . همچنین ‏در مخلوط علوفه ‏یونجه برای حاصلخیزی خاک ، اصلاح ظرفیت نگهداری آب و خاک به صورت مالچ و استخراج مواد معدنی و ‏نیتروژن در لایه پایینی استفاده م‏ی شود .


‏-‏ کشت یونجه سابقه ای بسیار طولانی دارد به طوری که قدمت آن به ابتدای تاریخ تمدن می رسد . کشت یونجه در اکثر نقاط دنیا رایج بوده و روز به روز به سطح زیر کشت آن افزوده می شود . بهترین شرایط برای رشد ونمو یونجه در مناطق خشک ، آفتابی ، گرم و با آب فراوان انجام می گیرد .


‏2


‏- ترکیب صفات زیر به همراه سازگاری گسترده به محیط های متنوع یونجه را به عنوان یک محصول منحصر به فرد معرفی نموده است این صفات عبارتند از :


‏- ظرفیت رشد مجدد سریع


‏- توانایی تثبیت بیو لوژیکی نیتروژن


‏- مقاومت به سرما و گرما


‏- مقاومت به خشکی


‏- دارا بودن دورۀ خاک


‏- کیفیت مناسب علوفه


‏- هضم پذیری بالا


‏- مغذی بودن


‏- واکنش پذیر بودن به مدیریت خوب


‏- قابلیت ذخیره و انبار کردن


‏- قابلیت استفاده به صورت چرای مستقیم ، کود سبز


‏- قدرت رقابت با علف‏ های‏ هرز


‏- تکثیر به وسیله بذر ، ریزوم ، استولون


‏3


‏- پایا و چند ساله بودن


‏تولید یونجه با عملکرد بالا مستلزم خاکهای عمیق است که توان ذخیره فراوان آب جهت عرضه در مدت طولانی فصل رشد داشته باشد همچنین برای تولید یونجه با عملکرد بالا نیاز به مقادیر زیادی آب از طریق بارندگی، اب ذخیره ای و یا آبیاری است. یونجه به ازای تولید یک تن علوفه در ‏6/0 هکتار‏ است در سال نیاز به تقریبا 15 سانتی متر آب در ناحیه ریشه دارد. علاوه بر این خاک هایی که در آن یونجه کشت می شود بایستی PH‏ نزدیک خنثی (6/6-5/7 )داشته و به اندازه کافی حاصلخیز برای عرضه مقادیر زیاد مواد غذایی باشند. فواید داشتن PH‏ مناسب عبارتند از :


‏کاهش حلالیت عناصر محلول سمی


‏افزایش دسترسی به مواد غذایی ضروری


‏افزایش فعالیت میکروارگانیسم های خاک


‏تثبیت بهتره نیتروژن


‏با برداشت حدود یازده تن علوفه در هکتار تقریبا 45 کیلوگرم فسفر (P‏) ، 90 کیلوگرم کلسیم و 198 کیلوگرم پتاسیم (k2O‏) از خاک هارج می گردد. از امداد خارج شده فوق بایستی












سایر محصولات :
تحقیق در مورد علوفه و یونجه 150 ص

لینک دانلود و...

تحقیق در مورد عملیات بهره برداری

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی...

تحقیق در مورد علم مواد رفتار مواد در مقابل نیروهای کششی 46 ص

لینک دانلود و...

تحقیق در مورد علم النفس از دیدگاه صدرالمتالهین 13 ص

...

تحقیق در مورد علم ژنتیک

...

تحقیق در مورد علفهـای هـرز

...

تحقیق در مورد عدل 115 ص

...

تحقیق در مورد علائم بیماری های فیزیولوژیک گوجه 10 ص

...

تحقیق در مورد عقود

...

تحقیق در مورد عزاداری امام حسین

...

تحقیق در مورد عرفان 51 ص

...

تحقیق در مورد علائم افسردگی 27 ص

...

تحقیق در مورد عدالت چه رابطه ای با وحدت و همبستگی مردم دارد؟ 66 ص

...

تحقیق در مورد طلاق وعواقب آن درخانواده 46 ص

...

تحقیق در مورد طراحی و ساخت وب

...

تحقیق در مورد طراحی سازه

...

تحقیق در مورد طراحی مسیر ربات متحرک 36 ص

...

تحقیق در مورد طراحی و پیاده سازی و مدیریت بانکهای اطلاعاتی 83 ص

...

تحقیق در مورد ضرورت وجود قانون در جامعه

...

تحقیق در مورد طراحی سیستم شبکة خدمات پایگاههای اطلاعات 17 ص

...

تحقیق در مورد طراحی رباط شوینده 129 ص

...

تحقیق در مورد ضرورت و مشروعیت رهبری از دیدگاه امام علی 22 ص

...

تحقیق در مورد صنعت نساجی

...

تحقیق در مورد صورت حساب سود و زیان شرکت لوله سازی ایران 101 ص

...

تحقیق در مورد صورتهای مالی شرکت مهندسان مشاور‌آستان قدس رضوی 69 ص

...

تحقیق در مورد صنایع دستی و انواع آن 18

...

تحقیق در مورد صفویان 27 ص

...

تحقیق در مورد صادق هدایت 16ص

...

تحقیق در مورد صادرات گل رز

...

تحقیق در مورد شیوه های معماری در دوره هخامنشان 30 ص

...

تحقیق در مورد شیمی و زندگی

...

تحقیق در مورد شیمی و روش تهیه

...

تحقیق در مورد شیخ بهایی

...

تحقیق در مورد شیطان 30 ص

...

تحقیق در مورد شناخت مختصرى از زندگانى امیرالمومنین على با فونت نستعلیق 75 ص

...

تحقیق در مورد شوری خاک 70 ص

...

تحقیق در مورد شناسه شرکت

...

تحقیق در مورد شناسایی و طبقه‌بندی خاک 73 ص

...

تحقیق در مورد شناخت وحی 11 ص

...

تحقیق در مورد شناخت و بررسی نیازهای آموزشی مدیران مدارس متوسطة دولتی شهرستان کرج

...

تحقیق در مورد عقود
تحقیق در مورد شوری خاک 70 ص
پاورپوینت در مورد آناتومی انسانی
تحقیق در مورد شهرهای دیجیتالی
تحقیق در مورد سیمان 35 ص
تحقیق در مورد سیاره
تحقیق در مورد سیب
تحقیق در مورد سینما 96 ص
تحقیق در مورد شاه
تحقیق در مورد شاکر
تحقیق در مورد سوره ملک
تحقیق در مورد سفال 50 ص
پاورپوینت در مورد آشنایی با داروی آل تیب
تحقیق در مورد شهرسازی
پاورپوینت در مورد ارتقای سلامت و آموزش بهداشت
پاورپوینت در مورد آرایه ها و ساختار ها در زبان برنامه نویسی
پاورپوینت در مورد آشنایی با چرخه بهره وری
پاورپوینت در مورد اتاق بازرگانی
پاورپوینت در مورد آناتومی انسانی
پاورپوینت در مورد آشنایی با داروی آل تیب
پاورپوینت در مورد آموزش اصول و قواعد طبقه بندی کا لادرسیستم هماهنگ شده
پاورپوینت در مورد آشنایی با همدان
پاورپوینت در مورد آثار جریان الکتریکی
پاورپوینت در مورد آرایه‌ها در متلب

کلمات کلیدی :مواد غذایی عملکرد بالا هضم پذیری یونجه 150 مورد علوفه یونجه علوفه کیلوگرم ذخیره قابلی غذایی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی